Profil podjetja

Jiangsu Hengbo Composite Materials Co., Ltd. je z dolgoletnimi prizadevanji dosegel preboj na področju posebne inženirske plastike, kot je PEEK (PAEK), in razvil celoten sklop modifikacije smole, brizganje končnih delov in neprekinjeno ekstrudiranje plošč, palic in cevi . Tehnologija oblikovanja. Humber ponuja PEEK (PAEK) pločevine, palice in cevi različnih velikosti in modelov, pa tudi PEEK (PAEK) ojačane z ogljikovimi vlakni / steklenimi vlakni in laminate. Hkrati lahko Hengbo nudi različne izdelke za vbrizgavanje glede na potrebe kupcev, vključno z vijaki, maticami, tesnili kompresorja, ležaji in zglobi.


Hengbo Composite Materials Co., Ltd. ima različne neprekinjene proizvodne linije, več strojev za vodoravno brizganje, neprekinjene linije za impregniranje pločevine, stroje za oblikovanje in drugo opremo za proizvodnjo in obdelavo. Lahko ga oblikujemo in obdelamo v skladu z risbami kupca ali zahtevami vzorca. Injekcijsko brizganje in kalupi za kalupe za enostavno obdelavo vzorcev in množično proizvodnjo.


Jiangsu Hengbo Composite Materials Co., Ltd. se že od svoje ustanovitve zanaša na odlične izdelke, premišljene storitve, obsežne industrijske kanale in strokovne tehnične prednosti, pri čemer se drži poslovne filozofije "najprej kredit, najprej kvaliteta, najprej kupec" in postopoma osvojil večino. Zadovoljstvo in zaupanje strank. Veselimo se iskrenega sodelovanja s somišljeniki, poizvedujte, obiskujte in izmenjujte!
Področje uporabe
 
1. Kompozitni materiali Hengbo proizvajajo različne profile PEEK (PAEK), vključno s palicami, ploščami, cevmi itd., Lahko pa razvijajo in proizvajajo tudi različne izdelke po meri, kot so: PEEK (PAEK) ležaji, vijaki, tesnila, valji itd. Profil je mogoče obdelati glede na povpraševanje kupcev in trga.
 
2. Hengbo Composite Materials razvija in proizvaja PEEK (PAEK) materiale z neprekinjeno ojačitvijo vlaken, vključno s PAEK materiali s stalno ojačitvijo iz ogljikovih vlaken in steklenih vlaken. Material je mogoče oblikovati in obdelati glede na povpraševanje kupcev in trga.
 

3. Hengbo Composite Materials na podlagi strokovnih raziskovalnih in razvojnih sposobnosti, preizkušanja in uporabe zagotavlja tehnično podporo, tržne raziskave in poprodajne storitve za nadaljnjo uporabo in podjetja iz PEEK (PAEK) materialov, ki zajema industrijo in avtomobile (vodikova energija). Avtomobilov), brizganje, morska oprema, civilni izdelki (torbe, športna oprema).




Razstava